6946517595 4ο Χιλιόμετρο Τρίπολης - Πύργου Τρίπολη Αρκαδίας vag.xrist21@gmail.com
hero image
 
 
 
     
  Electruck
Ηλεκτρολογείο Φορτηγών - Λεωφορείων - Μηχανημάτων
Τρίπολη ΑρκαδίαςΗ Electruck στην Τρίπολη Αρκαδίας έχει αποτελέσει πρωτοπόρος στον χώρο του φορτηγού από το 2006. Με μια εμπειρία που ξεπερνά τα δεκαπέντε χρόνια, εξειδικευόμαστε σε ηλεκτρικές επισκευές και συντηρήσεις φορτηγών, λεωφορείων και μηχανημάτων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Με εξειδίκευση σε κλιματισμό, καυστήρες, συστήματα ψύξης και θέρμανσης, καθώς και ηλεκτρολογικές εργασίες, η Electruck προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη των πελατών της.
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Με συνέπεια & επαγγελματισμό
 
     
 
Αναλαμβάνουμε επίσης την επισκευή και τη συντήρηση σε συστήματα ABS-EBS, Retarder, μίζα - δυναμό, μπαταρίες, φωτισμό, καθώς και την παροχή υπηρεσιών design extra για εκείνους που επιθυμούν να προσδώσουν μια ξεχωριστή αισθητική πινελιά στο φορτηγό τους.
 
Με τη δέσμευσή μας στην ποιότητα και την αξιοπιστία, η Electruck συνεχίζει να εξυπηρετεί τους πελάτες της με επαγγελματισμό και εμπιστοσύνη, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις του κλάδου.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι έτοιμο να σας βοηθήσει με τις ανάγκες σας σε ό,τι αφορά τη συντήρηση, επισκευή και εξυπηρέτηση του φορτηγού σας, καθώς και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που προσφέρουμε.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6946517595
 
     
 
 
 
     
  Εξυπηρετούμε Ολόκληρο Τον Νομό Αρκαδίας  
     
 
 
     
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Η Electruck προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες φορτηγών, λεωφορείων και μηχανημάτων. Ανεξαρτήτως μεγέθους ή μοντέλου, μπορούμε να αναλάβουμε την συντήρηση, επισκευή και βελτίωση Ψύξης, Θέρμανση και Κλιματισμου του οχήματός σας με επαγγελματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
     
 
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Στόχος της επιχείρησής μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής για φορτηγά, λεωφορεία και μηχανήματα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας. Μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη του προσωπικού μας, καθώς και τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και εξοπλισμού, αποσκοπούμε στην επίτευξη της απόλυτης ικανοποίησης και εμπιστοσύνης των πελατών μας.
 
     
 
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Η Electruck δεσμεύεται να παρέχει άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σε ολόκληρη την Αρκαδία. Με το δίκτυο εξειδικευμένων τεχνικών μας και την κινητικότητά μας, είμαστε σε θέση να φτάσουμε σε κάθε σημείο της περιοχής γρήγορα και αποτελεσματικά, εξασφαλίζοντας την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων και την άμεση επίλυσή τους για τους πελάτες μας.