6946517595 4ο Χιλιόμετρο Τρίπολης - Πύργου Τρίπολη Αρκαδίας vag.xrist21@gmail.com
 
     
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Η Electruck προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για φορτηγά, λεωφορεία και μηχανήματα, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα αναγκών. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε μία από αυτές τις υπηρεσίες:

 
 
     
 
 
 
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ
 
     
 
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ
 
     
 
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
 
     
 
ΨΥΞΗ
 
     
 
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
 
     
 
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
     
 
 
 
 
 
 
 
Κλιματισμός
Η Electruck αναλαμβάνει τη συντήρηση και επισκευή του συστήματος κλιματισμού των οχημάτων, εξασφαλίζοντας την άνεση και την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών.
   
 
Καυστήρες
Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι να αναλάβουν τη συντήρηση και την επισκευή των καυστήρων, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του κινητήρα.
     
 
By-Cool ύπνου
Η Electruck προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τα συστήματα by-cool ύπνου, εξασφαλίζοντας την άνεση και την ευεξία των οδηγών κατά τη διάρκεια των αναπαύσεών τους.
 
     
 
ABS-EBS
Οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι στη συντήρηση και επισκευή των συστημάτων ABS και EBS, εξασφαλίζοντας την ασφαλή και αποτελεσματική φρενάριση του οχήματος.
 
   
 
Retarder
Η Electruck αναλαμβάνει τη συντήρηση και την επισκευή των συστημάτων Retarder, προσφέροντας αξιόπιστη απόδοση στον έλεγχο της ταχύτητας και την ασφαλή κίνηση στις κατιονίσες.
   
     
 
Μίζα - Δυναμό 
Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι στη συντήρηση και επισκευή της μίζας και του δυναμού, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη λειτουργία του κινητήρα.
   
 
Μπαταρίες
Η Electruck παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες αντικατάστασης και συντήρησης μπαταριών, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη εκκίνηση και λειτουργία του οχήματος.
     
 
Φωτισμός
Οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι στη συντήρηση και αναβάθμιση του συστήματος φωτισμού, εξασφαλίζοντας βελτιωμένη ορατότητα και ασφάλεια κατά την οδήγηση.
 
     
 
Design Extra
Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες design extra για όσους επιθυμούν να δώσουν μια προσωπική νότα στο οχήμα τους, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις στις ανάγκες τους.
 
   
 
Βλάβες Ηλεκτρολογικές
Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν τη διάγνωση και επισκευή βλαβών ηλεκτρολογικής φύσης, εξασφαλίζοντας την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία του οχήματος.
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι έτοιμο να σας βοηθήσει με τις ανάγκες σας σε ό,τι αφορά τη συντήρηση, επισκευή στα ηλεκτρικά του φορτηγού - λεωφορείων - μηχανημάτων σας, καθώς και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που προσφέρουμε.
 
     
 
 
 
 
6946517595
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 
     
 
vag.xrist21@gmail.com
EMAIL